De Borgerswoldhoeve is zeer geschikt voor het houden van een zakelijke bijeenkomst. Een grote parkeerplaats is natuurlijk aanwezig. Door de ligging in het prachtige park Borgerswold kunt u een mooie combinatie maken van inspanning en ontspanning. Even na de lunch een wandeling maken of in groepjes werken heerlijk op het terras aan het water.

 

Indien u luncht bij de hoeve ontdekt u ons vers gebakken, vaak nog warm brood. Alle gebruikte ingrediënten zijn vers en uiteraard kunnen we het buffet aanpassen bij een dieetwens. 

 

De gehele bovenverdieping van de Borgerswoldhoeve verbouwd tot diverse vergaderzalen. Van groepen tot 35 personen is het boven uitermate geschikt voor het houden van een presentatie of een training.

 

Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om met grotere groepen te komen. Dan zijn de zalen beneden meer geschikt. Ook wordt er regelmatig zalen boven gebruikt als sub zalen, bijvoorbeeld om in groepen uiteen te kunnen.

 

Vergaderprijzenoverzicht

 

De Borgerswoldhoeve werkt met vaste vergaderarrangementen. Dit is voor u ideaal voor een begroting en u komt niet voor verrassingen te staan.

 

De volgende arrangementen zijn van toepassing: 

 

4-uur arrangement

 

4 uur arrangement met lunch 

 

8 uur arrangement

 

12 uur arrangement

 

Meer informatie over arrangementen

 

De hoeve is ook zeer geschikt voor het houden van een (bedrijfs)feest of een leuke teambuildingsactiviteit. 

Dit kan uiteraard ook in combinatie met een vergaderarrangement. Voor een heerlijk buffet kunt u dan op deze link

We werken graag met externe partijen om samen met u een op maat gemaakte dag/avond te kunnen bezorgen. 

We hebben goede ervaringen met: