Voor uw personeelsfeesten of vergaderingen

Zakelijk

Prachtlocatie voor een vergadering, bijeenkomst of personeelsfeest

De Borgerswoldhoeve is zeer geschikt voor het houden van een zakelijke bijeenkomst. Een grote parkeerplaats is natuurlijk aanwezig. Door de ligging in het prachtige park Borgerswold kunt u een mooie combinatie maken van inspanning en ontspanning. Even na de lunch een wandeling maken of in groepjes werken heerlijk op het terras aan het water.
Diverse zalen voor uw

Vergaderingen

De gehele bovenverdieping van de Borgerswoldhoeve verbouwd tot diverse vergaderzalen. Van groepen tot 35 personen is het boven uitermate geschikt voor het houden van een presentatie of een training.

Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om met grotere groepen te komen. Dan zijn de zalen beneden meer geschikt. Ook wordt er regelmatig zalen boven gebruikt als sub zalen, bijvoorbeeld om in groepen uiteen te kunnen.

Voor kleine en grote groepen

Feest voor uw personeel

Ook voor een personeelsfeest kunt u prima terecht bij de Borgerswoldhoeve. Van klein tot grote groepen, het kan allemaal. De hoeve beschikt over diverse zalen, elk met zijn eigen mogelijkheden en sfeer.

U kunt uiteraard alles zelf organiseren, maar u kunt het ook uit handen geven, wij verzorgen graag uw personeelsfeest, van uitnodiging tot een bedankje na afloop, alles is mogelijk.

Wilt u weten welke mogelijkheden er nog meer zijn voor uw

Personeelsfeesten of vergaderingen?

Neem gerust contact op. In overleg is er veel mogelijk om uw personeelsfeest of vergaderingen z├│ goed mogelijk te organiseren.
Logo Borgerswoldhoeve

Activiteiten in borgerswold

Contact

  • Flora 2
  • 9642 LW, Veendam
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Copyright © 2019 Borgerswoldhoeve. Realisatie: Internetbureau Praes.