SPEURTOCHT WAAR IS WALLY?

 

Langs deze route hangen diverse bordjes met wally erop. Op deze borden staat ook een letter. Verzamel deze en dit vormt een woord of een zin. 

Om het wat moeilijker te maken staan de bordjes niet in de juiste volgorde, dus je moet nog wel even puzzelen.  Het zijn 4 woorden en 15 letters. Succes !

Een aantal wally's zijn ontsnapt :) Hierbij een extra handicap. De letters die je moet zoeken zijn NIEELPRSHEAKNPT. Dit zijn de letters die je moet zoeken. Drie daarvan zijn dus weg maar die krijg je dus cadeau :) 

Lever je antwoord in bij de kiosk bij de Borgerswoldhoeve of bij de kinderboerderij. Voor de kinderen is dan nog een verrassing!

Dit kan alleen als de kiosk open is. 

 Denk wel aan de 1,5 meter!!

Spelerij Borgerswold

Een speeltuin voor jong en oud!

De Borgerswoldhoeve heeft ook een prachtige speeltuin. De toegang is gratis, alleen consumptie is verplicht. In het seizoen (afhankelijk van het weer van 1 april tot ongeveer de herfstvakantie) is de Spelerij elke woensdag, zaterdag en zondagmiddag geopend. Naast leuke speeltoestellen is er ook de mogelijkheid om lekker een kop koffie met verse appeltaart of voor de (groot)ouders om een lekker wijntje of een biertje te bestellen. Ook hebben we heerlijke verse friet en uiteraard een lekker (soft) ijsje. 

De Spelerij is ook zeer geschikt voor het houden van een kinderfeestje. Vraag naar de speciale brochure hierover. 

Kinderfeestjes

Lekker alles uitbesteden

Naast het vrij spelen op een zonnige zaterdag is de Spelerij zeer geschikt voor het houden van een kinderfeestje. Van 4 tot ongeveer 10 jaar is de Spelerij geschikt. Voor de oudere kinderen kan er kano worden gevaren in combinatie met spelen op de Spelerij.

Voor de kleinere kinderen is het spelen op de Spelerij al voldoende, uiteraard in combinatie met een heerlijk glas drinken en een friet met een ijsje. 

Voor de oudere kinderen bestaat ook de mogelijkheid om zelf pizza's te beleggen te bakken in onze eigen houtoven pizza. Leuk om te doen en vooral lekker!

 

Meer info

Schoolreisjes

Super plek voor de onderbouw basisschool

De Spelerij is uitermate geschikt voor het houden van een schoolreisje. Parkeren van de bus is geen probleem, gewoon voor de deur parkeren en de kinderen kunnen spelen. 

Alles is overzichtelijk, veel uitdaging voor de kinderen en een heerlijke plek in een prachtige bosrijke omgeving. Speurtocht, huifkar naar de kinderboerderij of naar de tuinjes, het kan allemaal bij de Spelerij. Voor meer informatie vraag naar onze folder met onze actieprijzen!

 

De spelerij is waarschijnlijk geopend vanaf 1 april. (afhankelijk van het weer) 

woensdag, donderdag en vrijdag vanaf 13 uur en zaterdag en zondag vanaf 11 uur. 

Logo Borgerswoldhoeve

Activiteiten in borgerswold

Contact

  • Flora 2
  • 9642 LW, Veendam
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Copyright © 2019 Borgerswoldhoeve. Realisatie: Internetbureau Praes.